01 august 2010

You say it best,when you say nothing at all...

Tu, blogule...esti impotriva mea. Cand te accesez,imi blochezi internet explorerul. Tot accesandu-te pe tine, laptopul meu s-a stins, si... nu mai merge. Tot incercand sa te pun la curent cu viata mea, te-ai blocat continuu si nu mai lasat sa postez. Tu blogule, m-ai amenintat cu alerte de virusi si mi-ai spamat computerul. Dar astazi nu mai e asa, azi... am reusit sa intru!

Am parasit brasovul, am luat trenul si m-am intors in...Bucuresti? Am dormit 2 ore in gara, 4 ore singura in tren, si iata-ma, inapoi la canicula,murind de cald, facandu-mi iar bagajul.
Si iar ma duc, iar dispar, iar ma pierd undeva in timp. Dar nu voi fi departe si nu vor trece decat orele pe langa mine.
Imi masor tipul in clipe, iar clipa nu tine cont de secunde, minute ore sau zile...

Doar o clipa, mai multe, pentru mine, pentru noi, si voi fi acolo, vom fi acolo. Am mai fost, vom mai fi si tot asa. Lumea e intr-o continua schimbare si nu esti dator nimanui sa intelegi asta, dar o faci, fara sa vrei, fara sa-ti dai seama, fara sa-ti pese si acum nu intelegi.
Las-o balta.

Sunt prea satula de orice. De gustul dulce al diminetii, de soare, de ploaie, de iubire, de prietenii pierdute din cauza timpului.Sunt satula de comportamente si minciuni, de timp si de amintiri, de oameni si de persoane. Sunt satula de tine si de voi, de mine si de noi si tooooot asa.
Crezi ca esti in stare sa schimbi ceva? Nu, nu esti. MAnipulare, influenta. Nu mai conteaza nimic.

Atat.

Un comentariu:

mada spunea...

bre pimpy. titlul e cea mai misogina chestie ever.
mi.e dor de tine. momentan nu.s acasa, sunt in vacanta:)) mai suna.ma, eu nu mai am strop de credit.
hugs.