09 august 2010

Exista timp si spatiu, iar eu ma pierd in el.

Exista in lume mai multe spatii... Traim si ne invartim inconstienti in ele.

A trecut ceva timp de cand nu am mai aparut pe aici si adevarul e ca timpul te loveste cand ti-e lumea mai draga. Am fost dupa ce m-am intors din Brasov in tabara de care va vorbeam si anul trecut...si acum 2 ani.
Pot spune ca am murit de fericire ravazandu-va [Ma refer la : Ana, Enacica, Andrei, Iony, Bebe,Marika,Laura,Mada, Clau si restul.] Si ma bucur ca am cunoscut alti oameni.
Nu iti pot spune in ce hal se simt picioarele mele dupa ce au urcat atata, mainile mele dupa ce am dat cu ele saracele pe peste tot, capu' meu dupa ce a intalnit pamantul si camasa mea dupa ce mi-a luat-o Marika.
Nu va pot spune nici ce minunat poate sa fie sa canti o saptamana intreaga in camera pe geam, nici ce minunat e sa canti cu o persoana ca Ana.
Nu pot impartasi cu voi sentimentul de a canta in fata unui foc de tabara, pe ploaie, seara, cu cer senin. Nu pot sa va spun cat am fost injurata ca i-am trezit pe toti la 6 jumate in ultima zi cu >>FUGEEEE CAPRIOARA<< [candand cu ana].
Nu va pot spune cat de bine m-am simtit, racita si oricum eram, dar si cat mi-am abtinut niste lacrimi ratacite pe acolo cand autocarul celor din valcea trebuia sa plece. I-am imbratisat de cate ori am putut si am tras niste poze de ultim moment. Si sper, va zic, sper sa ne revedem la anu'.
Va iubesc,bai.Pe toti;x

In lume,exista mai multe spatii. Si eu ma invart in ele si ma impart si caut. Ce caut nu poti afla, pentru ca nu exista. Dar cautarea se va opri intr-o zi.
Si in acea zi, nu voi fi fericita,asta e clar.

Atat. [Madalina?<3]

3 comentarii:

Mada spunea...

Pitty? <3

Prometeu spunea...

>:D<

piticuleeee:*

Anonim spunea...

pitica mea de mentaaa>:D< imi place postarea ta si chiar daca te'am "injurat" ca ne-ai trezit la 6 dimineata cu "FUGEEEE CAPRIOARA" acum ne amintim zambind de asta.Mi-e dor...(Chriss)