09 septembrie 2010

Don't look to the eyes of a stranger...

Dureeeeere de cap. De ce? Pai...uite-te afara. Schimbarile astea de temperatura sunt nenorocite. 38 de grade azi, 15 grade maine, iar 35 de grade si ploaie a doua zi. Pai da merci. Halal inceput de toamna...

Sa nu o dam in melancolii acum ca doar nu m-a batut vantul in cap. Vreau la liceu! Da frate, vreau sa inceapa liceul. Avand in vedere ca prind doar prima zi si dupaia plec, sunt nerabdatoare.
Sa o iau in brate pe Mada. Sa-i revad pe Mika, Eddy si Cosmin... sa ii vad pe toti..de toti mi-e dor. Chiar si de lufa lu Rascanu.
Mi-e dor de zilele petrecute in Corin sau in Monkaff dupa ore, de berea rece sau de cafeaua facuta de Laur. Mi-e dor de orele de mate [stai, ce?=))] si de orele cand cantam la engleza. Mi-e dor de automatul de cafea de la etajul 2 si de profa de logica. Mi-e dor te tot si mi-e dor de noi.

Vreau sa dorm iar in 331 in drum spre liceu sau sa ma intalnesc cu Mada la 1 mai. Poate sa luam un covrig sau sa o conving ca nu intarziem la romana daca vine cu mine pana la snack atack. Mi-e dor de cafeaua de dimineata...
Mi-e dor de prima ora cand stateai cu haina pe tine, cand plangeai ca trebuie sa urci pana la 3. Cand nu voiam sa ies afara ca era prea frig, sau cand stateam la cantina cu ciocolata calda in fata.

Mi-e dor de tine Mada, si de toate tampeniile care puteam sa le facem, mi-e dor de ghinda noastra...

Si iar o sa vina iarna si nu mai iesim din liceu si iar si iar... Un nou an, alte amintiri.

Straini, boboci si multe alte temeri. Atat...

Un comentariu:

Mada spunea...

aaaaaaaaam inceput sa plaaaang.
bai, si mai stii cand nu eram hotarate, cu ce sa o luam si cu ce sa ajungem la liceu? si eu mereu te luam de mana si ziceam "hai, pitty, odataaa!"
daaar prinzi concertul gnr?
bai, pimpy, si o sa fie exact cum mi-am imaginat! o sa vin, o sa am un buchet de flori in brate, tu o sa urlii si o sa fugi in directia mea si o sa incep sa fug si eu, dar intr-o directie opusa=)) [ pentru asta, tre' sa vii inainte mea, daca nu, o sa urlu " AI INTARZIAAT!"
=))
mai stii cand ai baut nu stiu cate cafele, si mi-am luat si eu una, si mi-ai varsat jumatate din ea, cand te'ai repezit sa o iei? =)))

btw, imi place template-ul!

baaa, da cum facem cu pascuci, frate?=)))) saaau se pun sandvisurile alea pe care le'am mancat atunci? nevermiiind.


siii mie mi'e super dor de tine, si de abia astept sa ne vedem.
iubireeeeee >:D<