13 octombrie 2010

Let her fly and let her fall...

Da Mada, imi plac provocarileee. Si o iau ca pe o leapsa, doar ca este numai pentru mine:>

De cate ori ati vazut pe strada o femeie [ nu conteaza varsta] imbracata elegant, cu o pereche de ochelari "daia scumpi" cu telefonul intr-o mana butonand ceva si in cealalta mana , undeva spre cot o punga atarnata dragut acolo si in mana o cana de cafea pe care sa scrie mare Starbucks. Ei bine ce te gandesti cand vezi asa ceva pe strada.? [bine, eu tip direct pitipoanca si daca mai e si in dorobanti aia a fost...].
Nu, Mada nu se simtea asa. Mada era in lumea ei, cu blugii ei lungi si dragut colorati cu un tricoas dragut, o esarfa simpatica si ceva gros peste. Ghiozdanul in spate [naiba, tocmai avusesem 2 ore de istorie..], zambetul larg si cine stie ce melodie avea ea prin cap. Dar Mada era fericita.
Undeva pe mana dreapta, mai jos de incheietura ii atarna dragut o punga de pitipoanca si in mana, noul ei termos pe care ghici ce scrie mare?Starbucks.

Dar desi nu este una [cred], Mada se simtea ca o pitipoanca venita de pe dorobanti [ca de, acolo e liceul], o pitipoanca tipic caragialista care isi face veacul pe la Dr. Felix [nu vreau sa se inteleaga altceva @Ionie si scuze pentru aluzii @ Irina si Yoyo].

Dar de ce si-ar face griji? Mada are acum un termos personalizat dragut cu "the definition of love" si alte chestii dragute pe acolo. Mai mult, are un termos de la Starbucks pe care a dat.... mult. Si mai mult, nu pune cafea in el dimineata, nu, Mada pune ceai, un ceai dubios, cu ceva de Wiskey, facut de mama ei. Da.

Si acum incep sa ma simt dubios recitind ce am scris si ma simt ca un copil mic si idiot [Da ionie stiu,sunt...] care scrie numai nonsensuri.
Dar hei, Mada are termos.

Atat![+ o iubesc pe Mada.]

2 comentarii:

Mada spunea...

hahahah=))
te iubesc, ma:))

Produse Naturiste spunea...

Da... tare!!! :)) :)) :))