14 ianuarie 2011

Mg supra Sc ori 3 = ?

[Nu ma intreba ce este titlul pentru ghici ce. O faci degeaba. Daca vrei sa afli converseazate cu Vrabie de la 10 F si poate iti explica, asta daca nu o sa zica ceva, orice care nu are legatura si o sa-ti ceara o tigara...]

Dar nu despre asta vorbeam, nu ca vorbeam despre ceva. Ziceam in ultimul meu post ca o sa ma indepartez usor de bloguletul meu si o sa-mi vad de altele. Si cred ca am facut asta destul timp, deci e timpul sa-l sterg pe tot e timpul sa mai scriu si eu cate ceva.
Andra zice sa scriu despre ipocrizie. Ce e ipocrizia defapt?
>IPOCRIZÍE, ipocrizii, s. f. Atitudinea celui ipocrit; prefăcătorie, fățărnicie, falsitate. – Din fr. hypocrisie. < Aaaa, da marog, asta zice dexul.
Eu in schimb am mai zis-o de zeci de ori. Masti. Da, o societate nenorocita si mascata, niste oameni falsi fara mandrie si respect de sine, niste prosti din noua generatie, niste oameni incompetenti care nu se adapteaza, sau nu vor sa o faca.
Marog. Ipocrizia e una, prostia e alta. Ipocriti suntem toti, prostia mai variaza...

O sa ma opresc aici si o sa las postul nefinalizat cu promisiunea ca o sa revin sa-l completez. Nu am mai scris de mult si am o chestie mica pe mine numita frate care necesita atentie. Asa ca pentru moment...

Atat.

3 comentarii:

Mada spunea...

asta e din putu' gandirii?

Pitty spunea...

nici macar...

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!