29 mai 2011

I wish i was a punk rocker with flowers in my hair...

Dimineata - racoare - cafea - nori - prieteni - zahar - poze - zambete - strans de maini - imbratisari - hohote de ras - nori - ploaie - soare - amintiri - tenis - nervi - suc - cheta - vant - fantani - iubire - libertate - si tot asa...

Era o vreme cand nu intelegeam nimic din toate cuvintele astea. Cand dimineata era momentul in care nu voiai sa iesi din casa, cafeaua era pentru cei viciosi, norii erau detestati si pozele erau pentru cei carora le pasa de ceva anume. Zambete, hohote de ras...astea erau doar cand zicea cineva un banc bun. Strans de maini, imbratisari, chiar daca nu-ti pasa de persoana respectiva. Suc, nu-l imparteai cu nimeni si puteai sa astepti mult si bine sa faci o cheta de minim 1 leu. Vantul ne speria si ne trimitea acasa, fantanile erau facute pentru a da cu pietre in ele. Iubirea era pentru fraieri, iar libertatea nu credeam ca o sa o cunosc.
Acum in schimb toate aceste lucruri au un rost, un scop, un alt inteles. Dimineata este, magica, cafeaua de apropie de oamenii de langa tine care , aparent sunt acolo din acelas motiv. Zambete,hohote de ras pentru fiecare om care ne ocoleste pe strada, pentru fiecare poza din care vrem sa tinem minte ceva anume. Strans de maini, imbratisari si acum chiar imi pasa, chiar ne pasa si e bine. Suc, bere, pentru toata lumea. Vantul ne arunca in fantani si iesim deacolo bucurosi de soare. Suntem fraieri dar iubim, ne iubim si e tot ce conteaza.
Si da, asa am cunoscut eu libertatea. Cunoscandu-te pe tine, cunoscandu-ma pe mine, acceptandu-ne pe noi.

Atat.

Niciun comentariu: